Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw pakket

Pakketten worden over het algemeen binnen 2 dagen (mits op voorraad) na ontvangst van uw betaling verzonden via postNL met tracking en aflevering zonder handtekening. Als u de voorkeur geeft aan verzending via PostNL Extra met vereiste handtekening, zullen er extra kosten in rekening worden gebracht. Neem contact met ons op voordat u deze bezorgwijze kiest.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Behandelingskosten zijn vaste bedragen, terwijl vervoerskosten afhankelijk zijn van het totaalgewicht. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen.

Onze verpakkingen zijn groot/stevig genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.

Herroeping

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag van bestelling.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.
U komt hier alleen voor in aanmerking wanneer het product in de originele verpakking zit, ongeopend is en geen beschadigingen bevat. De kosten voor het retoursturen van de producten zijn voor eigen rekening.